Kleine update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt. Achter de schermen ben ik druk bezig, maar het zijn nog niet echt voltooide producten. Naast de projecten waarmee ik bezig ben, ga ik in november trouwen!!! Dit vraagt ook veel tijd voor de voorbereidingen, dus daardoor gaat alles even een stukje langzamer dan normaal.

Toch probeer ik een beetje op schema te blijven en ga ik gewoon lekker door. Een tijdje geleden heb ik de illustratie ‘Monsterlijke vrienden’ afgerond. Dit is een illustratie bij een eigen geschreven verhaal. Het is een verhalen bundel waar ‘Fantasie’ het thema is wat in alle verhalen terug komt. Dit is de eerste illustratie van de verhalenbundel die af is. Voor nu ligt dit project een beetje aan de zijlijn, maar als ik straks weer wat meer tijd heb, pak ik het weer op.

In de illustratie heb ik gewerkt met analoge materialen (aquarelverf, inkt) en het digitale programma Photoshop. Ook in deze illustratie ben ik weer opzoek gegaan naar de balans tussen analoog en digitaal. Hieronder het resultaat:

Monsterlijke-Vrienden-SusanneBoer-SBDesigns

Omtrent de bruiloft ben ik ook druk bezig met het ontwerpen van  o.a. de uitnodigingen. maar daar ga ik verder niks over verklappen. Verder ben ik veel aan het schetsen en aan het experimenteren met analoge materialen. De laatste tijd ben ik vooral veel bezig met inkt en aquarelverf. Hele leuke materialen om mee te werken!

experimenteren-aquarelverf-SusanneBoer-SBDesigns-Blog-2015

Oftewel, voor de buitenwereld is er misschien nu even iets minder te zien, maar achter de schermen ben ik druk in de weer. Ik zal me in het blog ook wat meer richten op wip projecten (work in progress), daar kan ik altijd wel iets van laten zien.