Tattoo Design

Al sinds zo lang ik me kan herinneren heb ik het altijd al gewild: een tattoo. Helemaal in het begin heb ik nog heel erg getwijfeld wat ik dan precies wilde en in de loop der jaren heeft dit steeds meer vorm gekregen.

Voor iedereen zal de reden om een tattoo te laten zetten anders zijn. Voor mij is het iets wat ik graag wil voor mezelf. Het moet ook niet gelinkt worden aan een specifieke gebeurtenis of een speciaal persoon, maar het moet voor mij van betekenis zijn. Daarnaast vind ik het ook gewoon mooi, het blijft een vorm van art. Uiteindelijk kwam ik uit op ‘iets met een veer’ en de plek waar ik het wil laten zetten is nooit veranderd: op mijn linker arm/pols.

Ik ben vervolgens veel aan het schetsen geweest en heb allerlei combinaties uitgeprobeerd. Een veer verwerkt in een dromenvanger, een veer verwerkt in een infinity-teken, als een armband, maar het was het allemaal net niet. Toen zag ik op een gegeven moment andere tattoo’s waarbij vogels uit de veer vlogen. Dit concept vind ik erg gaaf en het heeft ook een mooie betekenis, maar ik wilde het wel iets persoonlijker maken. Zelf ben ik dol op schrijven en tekenen en ik heb dan ook zeer regelmatig een pen of potlood in mijn hand. De veer omvormen naar een verenpen leek me daarom wel erg toepasselijk. De vogels kunnen dan uit de onderkant van de veer komen i.p.v. de boven of zijkant.

???????????????????????????????
Dit zijn slechts concepten en snelle schetsen van het idee. Voorlopig ben ik nog niet van plan om het te laten zetten, maar dit is wel het eerste concrete idee waar ik direct verliefd op ben ^^.

Tattoo-Concept-Veren-Feathers-Schetsen-SusanneBoer-SBDesigns