Logo’s en grafisch werk in opdracht

Een greep uit door mij ontworpen logo's en divers grafisch werk.

logo-ontwerp-dienst-sbdesigns

Digiwelt Deutsch

Een logo voor een online lespakket, gericht op het leren van de Duitse taal. De wens was een strak logo-ontwerp, met speelse elementen, de Duitse vlag en de kleuren van de de Duitse vlag.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen. Eveneens heb ik Digiwelt Deutsch voorzien van verschillend drukwerk, waaronder flyers, visitekaartjes & informatiedocumenten.


Spiritual5

Een logo voor een shop gespecialiseerd in spirituele artikelen. De wens was een redelijk strak logo, met een lijnillustratie van kristallen.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen.

Spiritueel-Logo-Edelsteen-Webwinkel-winkel-Grafisch-Logo-Ontwerp

Bruisend Brein Logo

Bruisend Brein

Bruisend Brein is een Centrum voor Microbioom en Leefstijlpsychologie. Als nieuw starten bedrijf waren ze zoekende naar een huisstijl en logo. Ze hadden een sterke voorkeur voor de kleur blauw en het logo moest iets vredig uitstralen, iets dat zei; wees in balans. Ik ben toen met een voorstel gekomen om het ying-yang teken in het logo te verwerken, wat uiteindelijk resulteerde in dit logo ontwerp.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen. Eveneens heb ik alle basisonderdelen van een huisstijl aangeleverd, waaronder briefpapier, flyers, visitekaartjes, banners, enveloppen en meer.


Meesterwerk voor Ondernemers

Een juridisch bedrijf stuurt altijd aan het begin van het jaar een overzicht met wetswijzigingen, die voor ondernemers relevant zijn. Deze wilde ze graag wat grafischer en leuker vormgeven. Ik heb toen de wetswijzigingen verwerkt in een infographic.

Susanne-Bot-SBDesigns-Infographic-Ontwerp-Design

PedicurePraktijk Linda - logo-visitekaart-afsprakenkaart

Pedicurepraktijk Linda

Logo & huisstijlontwerp voor Pedicure Praktijk Linda. Naast het logo en een website heb ik gezocht voor divers drukwerk, waaronder visitekaartjes en afsprakenkaartjes.