Logo’s en grafisch werk in opdracht

Een greep uit door mij ontworpen logo's en divers grafisch werk.

Kraay-Motorsport-Logo-sbdesigns

Kraay Motorsport

Kraay Motorsport verkoopt onderdelen voor (race)auto's. Hoewel in eerste instantie een logo ontwerp met een kraai het idee was, heeft de opdrachtgever ervoor gekozen een wiel in het ontwerp centraal te stellen.

Werkveld: Branding / Huisstijl / Logo / Webshop

Logo-Design-Little-Did-She-Know-SB-Desgins-illustratief-Logo

Little did She know

De meeste logo's die ik maak zijn grafisch, maar soms komt een aanvraag binnen voor een illustratief logo. Voor 'Little did She know' werd ik gevraagd om een illustratief logo te ontwerpen, een illustratie en een aantal templates/iconen voor online gebruik. Little did She Know staat nog in de kinderschoenen en is een concept op het gebied van planten en mentaal welzijn. Het gaat om de helende werking van planten in je omgeving, zowel psychische als mentale effecten.

-> Meer over dit project

Werkveld: Branding / Digitaal / illustratie / illustratief logo / Social Media / Templates

logo-ontwerp-dienst-sbdesigns

Digiwelt Deutsch

Een logo voor een online lespakket, gericht op het leren van de Duitse taal. De wens was een strak logo-ontwerp, met speelse elementen, de Duitse vlag en de kleuren van de de Duitse vlag.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen. Eveneens heb ik Digiwelt Deutsch voorzien van verschillend drukwerk, waaronder flyers, visitekaartjes & informatiedocumenten.

Spiritueel-Logo-Edelsteen-Webwinkel-winkel-Grafisch-Logo-Ontwerp

Spiritual5

Een logo voor een shop gespecialiseerd in spirituele artikelen. De wens was een redelijk strak logo, met een lijnillustratie van kristallen.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen.


Bruisend Brein Logo

Bruisend Brein

Bruisend Brein is een Centrum voor Microbioom en Leefstijlpsychologie. Als nieuw starten bedrijf waren ze zoekende naar een huisstijl en logo. Ze hadden een sterke voorkeur voor de kleur blauw en het logo moest iets vredig uitstralen, iets dat zei; wees in balans. Ik ben toen met een voorstel gekomen om het ying-yang teken in het logo te verwerken, wat uiteindelijk resulteerde in dit logo ontwerp.

Extra info
Opgeleverd als vectorbestand en verwante bestandsindelingen. Eveneens heb ik alle basisonderdelen van een huisstijl aangeleverd, waaronder briefpapier, flyers, visitekaartjes, banners, enveloppen en meer.

PedicurePraktijk Linda - logo-visitekaart-afsprakenkaart

Pedicurepraktijk Linda

Logo & huisstijlontwerp voor Pedicure Praktijk Linda. Naast het logo en een website heb ik gezocht voor divers drukwerk, waaronder visitekaartjes en afsprakenkaartjes.

Susanne-Bot-SBDesigns-Infographic-Ontwerp-Design

Meesterwerk voor Ondernemers

Een juridisch bedrijf stuurt altijd aan het begin van het jaar een overzicht met wetswijzigingen, die voor ondernemers relevant zijn. Deze wilde ze graag wat grafischer en leuker vormgeven. Ik heb toen de wetswijzigingen verwerkt in een infographic.