Banner-Vampirecat-On-The-Moon-Vampierkat-op-de-maan-SBDesigns-Susanne-Bot-Boer-Illustration-website

Illustratie - Ontwerp - Design

illustraties

Analoog getekend, mixed media of volledig digitaal. De gebruikte materialen bepalen voor een groot deel de stijl van de illustratie. Of het nu gaat om een kinderillustratie, fantasy-illustratie, een commerciële doeleinden of voor particulier. Bij een tekst of op zichzelf, de mogelijkheden zijn groot.

Patroon Ontwerpen

Patronen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Je komt patronen veel tegen op producten. Gordijnen, behang, notitieboek covers, maar ook op kleding kan gebruik worden gemaakt van patronen.

illustratieve geboortekaartjes

SB Designs heeft een eigen lijn geïllustreerde geboortekaartjes opgezet. Daarnaast is het mogelijk om een geheel uniek kaartje te laten ontwerpen via een 'Kaartje op Maat'.

Websites

Een professionele website die technisch en grafisch goed in elkaar zit. In samenwerking met Your Own ICT biedt SB Designs verschillende pakketten aan.

Logo & Huisstijl Ontwerpen

Een logo draagt bij aan de identiteit die een bedrijf wil uitstralen. Het is het visitekaartje van een bedrijf en het is belangrijk dat het ontwerp goed in elkaar zit.

Handgemaakte Fantasy Producten

Ik maar verschillende fantasy producten, geïnspireerd door fantasy stijlen en werelden. Geïllustreerde fantasy producten, sieraden, huisdecoratie & stationary. Allemaal gemaakt met liefde & magie, it's a world of imagination. Al deze producten vallen onder mijn bedrijfsnaam SB Designs Creations.