SB Designs Creations

Eigen-Ontwerp-Creaties-en-Producten

Naast SB Designs heb ik een tweede handelsnaam; SB Designs Creations. Onder deze handelsnaam vallen alle eigen ontwerp creaties & producten geïnspireerd door fantasy, natuur & magie.

Het fantasy thema ligt in mijn hart en daar wilde ik meer mee doen. Vanuit die insteek en in combinatie met mijn liefde voor natuur & spiritualiteit is SB Designs Creations uitgegroeid tot een op zichzelf staande webshop. Naast illustratieve producten, heb ik ook producten waar meer handwerk in zit. Zo heb ik een zwak voor sieraden in fantasty stijlen. Marmertexturen die ik veel gebruik in illustraties, zijn ook erg goed te gebruiken in sieraden. Zo combineer ik allerlei disciplines met elkaar tot nieuwe creaties.

Alles wat te maken heeft met mijn eigen ontwerp fantasy producten, heb ik ondergebracht bij SB Designs Creations. Producten die nu beschikbaar zijn, kun je vinden in mijn webshop en, mocht het je voorkeur hebben, mijn Etsy shop. Daarnaast maak ik ook producten op aanvraag.


Fantasy sieraden

Sieraden geïnspireerd door fantasy, natuur & magie. Marmertexturen die ik veel gebruik in illustraties, zijn ook erg geschikt voor sieraden. Mijn sieraden zijn vaak een combinatie van allerlei verschillende materialen, waaronder losse metalen onderdelen, maar ook marmer glasstenen, klei en edelstenen. Spiritualiteit ligt dichtbij mijn hart, ik werk dan ook graag met edelstenen in mijn sieraden creaties. illustreren/ontwerpen is zonder meer één van mijn grote passies, maar het is soms ook fijn om eens 3d te werken in plaats van alleen 2d.

In de webshop van SB Designs Creations kun je meer informatie vinden over mijn sieraden, mijn sieraden portfolio en de sieraden die nu beschikbaar zijn.

fantasy-sieraden-handgemaakt-uniek-custom
handgemaakte-sieraden-magisch-fantasy-alternatief
handgemaakte-marmer-sieraden-fantasy-artist-nederland

eigen-ontwerp-tassen-fantasy-tassen-illustratief

Accessoires (en shirts)

Eigenlijk ben ik altijd opzoek naar leuke producten waarbij ik mijn illustraties kan verwerken. Ik vind daarbij de kwaliteit heel belangrijk. Ik kom liever uit op een iets hogere verkoopprijs, dan dat ik moet inleveren op kwaliteit. Zo heb ik een eigen collectie schoudertassen, waarbij de print direct op de stof van de tas is gedrukt. De inkt is daardoor diep in de stof opgenomen, waardoor deze heel lang mooi blijft. Hetzelfde met mijn eigen ontwerp shirt. Daarbij wordt de inkt ook direct op het katoen gedrukt, waardoor de illustratie echt diep in het katoen is opgenomen. Het is geen 'strijkplaatje'. Een andere leuke accessoire zijn mijn buttons & pins. En zo is mijn aanbod eigen altijd gevarieerd. Soms heb ik een illustratie gemaakt en dan vind ik het perfect passen voor een bepaald product. En zo ontstaat er constant een nieuw assortiment.

Eigen-Ontwerp-Shirt-Fantasy-natuur-magie-unieke-kleding
buttons-pins-eigen-ontwerp
Halloween-shirt-eigen-ontwerp-fantasy-artist

Huis & Wonen

Eigen ontwerp huisdecoratie, waaronder ornamenten, muurdecoratie en hand geschilderde houten kistjes.

Houten-Kistjes-Handgeschilder-Schilderen-Creatief-Unieke-Producten
Canvas-Art-Huis-En-Wonen-illustratie-Origineel-Muurdecoratie
Huis-en-Wonen-Eigen-Ontwerp-Producten-Mok-Illustratief
Ornamenten-Eigen-Ontwerp-illustratief-Fantasy-Huis-Magisch-huis-unieke-producten

Stationery-Eigen-Ontwerp-Producten-Illustratieve-Producten-Ansichtkaarten-Fantasy

Stationery

Echt een goede vertaling voor stationery in het Nederlands is er niet. Eigenlijk heeft stationery alles te maken met schrijf- en papierwaren. Ik heb een collectie met ansichtkaarten, een aantal digitale producten als werkbladen, notitieboekjes en meer.

Stickers-Own-Design-vinyl-witchy-nature
Stationery-Schriften-Notebook-Moon-Spells-Eigen-Ontwerp-illustratief
Werkbladen-Digitale-Producten-Nieuwe-Maan