Logo Ontwerpen

Een logo draagt bij aan de identiteit die een bedrijf wil uitstralen. Het is het visitekaartje van een bedrijf en het is belangrijk dat het ontwerp goed in elkaar zit.
Werkwijze
Voor een logo is het van belang dat het de juiste sfeer uitstraalt. Daarom is het van belang om goed te bepalen wie je als bedrijf wil zijn en wat je wil uitstralen. Ben je een 'fris en jong' bedrijf, dan vraagt dat wellicht om een dynamisch logo, ben je een bedrijf gericht op kinderproducten, dan vraagt dat wellicht om een kindvriendelijk uitstraling. Een vrolijk kleurgebruik wat makkelijk 'te benaderen' voelt. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft een verhaal. Dat verhaal moet gebruikt worden voor een passend logo.

Voor het ontwerpen van een logo wordt vooraf eerst een offerte opgemaakt. Daarin wordt de opdracht uiteengezet, zodat de opdrachtkaders helder zijn. Vervolgens begint de schetsfase. Afhankelijk van de overeengekomen afspraken, wordt de schetsfase vervolgt met correctierondes, feedback en bijsturing om zo tot een eindresultaat te komen.

Voor meer informatie of een offerte, kun je contact opnemen.