illustraties

Eén van mijn grootste passies is illustreren. Ik maak veel vrij werk & illustraties voor mijn eigen producten, maar ik ben ook beschikbaar voor illustratieve opdrachten. Daarin zijn verschillende mogelijkheden.

Mijn illustraties hebben een dromerige en magische sfeer, met hier en daar iets mysterieus. De stijl waarin ik het liefste werk kent een losse lijnstijl, veel kleur en een hoog gebruik van (analoge) texturen.

illustratie-stijl-sbdesigns-susanne-bot-boer

illustratie stijl

De stijl waarin ik het liefste werk kent een losse lijnstijl, veel kleur en een hoog gebruik van (analoge) texturen. Aanpassingen in mijn stijl zijn mogelijk. Denk aan strakkere/geen lijnen of minder texturen. Echter, de stijl van mijn illustraties uit mijn portfolio moet u wel aanspreken. Zoekt u een illustratie in een totaal andere stijl? Dan adviseer ik om een illustrator te zoeken wiens portfolio werk beter aansluit op uw wensen.

kampverhalen-werk-in-opdracht-Portfolio-SBDesigns-2

Illustraties Digitaal

Illustraties voor websites, apps en andere digitale omgevingen. Een illustratie kan zorgen voor een verduidelijking van de tekst, maar kan ook zorgen voor het opleuken van het geheel. De prijs van een illustratie is altijd afhankelijk van de wensen & is op aanvraag.

Doolhof-illustratie-portfolio-SBDesigns

Illustraties Drukwerk

illustraties voor bladen, folders, flyers, kaarten en uitnodigingen. Ik illustreer zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten. De prijs van een illustratie is altijd afhankelijk van de wensen & is op aanvraag.

Fruits-illustraties-patroon-in-opdracht-portfolio-SBDesigns-4

illustratief patroon

Patronen komen we overal tegen, met name op allerlei producten als kleding, huisdecoratie, gordijnen, cadeaupapier, kussen etc. Voor patronen illustreer ik losse objecten, die ik vervolgens ontwikkel tot een patroon. Uiteindelijk lever ik een kant en klaar patroon aan.

Draakje-op-de-maan-tas-Moondragon-Maandraakje

Illustraties voor producten

ik illustreer veel voor producten, met name voor mijn eigen productlijnen, maar ook in opdracht. Ik heb ervaring met het maken van illustraties voor tassen, shirt's, mokken, kussens, huis deco, onderzetters, verpakkingen, en meer.

Eenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Regenboog-Unicorn-tumbnail

illustratieve geboortekaartjes

Ik maak ook illustraties voor particulier en een specialisatie die ik daarbij heb gekozen zijn geboortekaartjes. Ik heb een eigen lijn illustratieve geboortekaartjes gelanceerd. Geboortekaartjes geïnspireerd door fantasy, natuur & magie.