illustraties

Eén van mijn grootste passies is illustreren. Ik maak veel vrij werk & illustraties voor mijn eigen producten, maar ik ben ook beschikbaar voor illustratieve opdrachten. Daarin zijn verschillende mogelijkheden.

Opzoek naar een illustrator?

Ben je op zoek naar een illustratie voor:

  • Een visuele ondersteuning voor een tekst of verhaal;
  • Een illustratieve branding voor je merk, product of project;
  • Een persoonlijk doel, zoals een uitnodiging voor een huwelijk of geboortekaartje.

Ik help je graag verder.

Mijn illustraties hebben een speelse lijnstijl, sprekende kleuren & opvallende (analoge) texturen.
Deze combinatie geeft het geheel een dromerige, mysterieuze & magische sfeer.
illustratie-stijl-sbdesigns-susanne-bot-boer

Inspiratie & Stijl

Persoonlijk laat ik  me graag inspireren door fantasy, natuur & alles wat magisch is en illustreer ik graag in de stijl die hierboven beschreven staat en die je terug kunt vinden in mijn portfolio. Echter, lichte aanpassingen in de illustratiestijl zijn zeker mogelijk. Denk aan strakkere/geen lijnen, minder texturen of zachtere kleuren.

kampverhalen-werk-in-opdracht-Portfolio-SBDesigns-2

Illustraties Digitaal

Illustraties voor websites, apps en andere digitale omgevingen. Een illustratie kan zorgen voor een verduidelijking van de tekst, maar kan ook zorgen voor het opleuken van het geheel. De prijs van een illustratie is altijd afhankelijk van de wensen & is op aanvraag.

Doolhof-illustratie-portfolio-SBDesigns

Illustraties Drukwerk

illustraties voor bladen, folders, flyers, kaarten en uitnodigingen. Ik illustreer zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten. De prijs van een illustratie is altijd afhankelijk van de wensen & is op aanvraag.

Fruits-illustraties-patroon-in-opdracht-portfolio-SBDesigns-4

illustratief patroon

Patronen komen we overal tegen, met name op allerlei producten als kleding, huisdecoratie, gordijnen, cadeaupapier, kussen etc. Voor patronen illustreer ik losse objecten, die ik vervolgens ontwikkel tot een patroon. Uiteindelijk lever ik een kant en klaar patroon aan.

Draakje-op-de-maan-tas-Moondragon-Maandraakje

Illustraties voor producten

ik illustreer veel voor producten, met name voor mijn eigen productlijnen, maar ook in opdracht. Ik heb ervaring met het maken van illustraties voor tassen, shirt's, mokken, kussens, huis deco, onderzetters, verpakkingen, en meer.

Eenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Regenboog-Unicorn-tumbnail

illustratieve geboortekaartjes

Ik maak ook illustraties voor particulier en een specialisatie die ik daarbij heb gekozen zijn geboortekaartjes. Ik heb een eigen lijn illustratieve geboortekaartjes gelanceerd. Geboortekaartjes geïnspireerd door fantasy, natuur & magie.