InkTober challenge afgerond!

InkTober-Blogbericht-SBDesigns-2015Met het einde van oktober is er ook een einde gekomen aan Inktober. Aan het begin van oktober schreef ik dit blogbericht met uitleg over de challenge InkTober. Dit jaar heb ik er voor het eerst aan meegedaan.

Ik was in de veronderstelling dat het nog best lastig zou zijn om iedere dag iets te bedenken, maar dat viel me heel erg mee. Ondanks het moeten maken van 31 illustraties,  heb ik nog genoeg ideeën over. Wat ik het meest lastig vond, was om iedere dag de tijd te vinden om een tekening te maken.

Op één dag na (toen werd ik ’s ochtends vroeg mijn bed uit getrommeld voor mijn vrijgezellenfeest) heb ik het gered om iedere dag een tekening te maken. Daar ben ik best wel trots op.

Ik vond het een leuke ervaring en ik heb er veel van geleerd. Ik maakte voorheen ook wel gebruik van inkt, maar niet op deze manier en niet zo intensief. InkTober heeft mij echt een beter beeld gegeven van de mogelijkheden met inkt. Het ‘splash’ inkteffect, het licht-donker verloop, het uitlopen van inkt in water. Allemaal gave technieken die je met inkt kunt creëren.

In het vervolg zal ik sneller een potje met inkt pakken en inkttechnieken verwerken in mijn illustraties. En als het volgend jaar  in mijn planning past, doe ik weer lekker mee met InkTober!

Hieronder de weekoverzichten van alle Inktober illustraties:InkTober-week1-Susanne-Boer-Bot-SBDesigns-2015InkTober-week2-Susanne-Boer-Bot-SBDesigns-2015

InkTober-week3-Susanne-Boer-Bot-SBDesigns-2015InkTober-week4-Susanne-Boer-Bot-SBDesigns-2015InkTober-week5-Susanne-Boer-Bot-SBDesigns-2015

2 Comments

  1. Wat een ontzettend mooi resultaat is de inktober geworden! Erg leuk om naar te kijken en absoluut een aanwinst voor je website! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.