Getrouwd!

Susanne-Bot-Boer-Ralph-Bot-bruiloft-Trouwen-Fantasy-2015

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog en daar is een goede reden voor, ik ben namelijk getrouwd! Op 11-11-15 heb ik ‘ja’ gezegd tegen mijn man. Het was een geweldige dag en ik heb ontzettend genoten. De huwelijksreis naar Tenerife heeft het helemaal afgemaakt. Wat is Nederland dan een koud kikkerlandje in vergelijking.

Aangezien we ruim de tijd hebben genomen om alles voor de grote dag voor te bereiden, heb ik zelf ook het één en het ander gemaakt. Mijn man en ik zijn beide fan van fantasy en alles wat ermee te maken heeft. Draken vinden we beide geweldig, daarom heb ik een bruiloftslogo ontworpen, wat overal in terug kwam.

DragonLove-logo-Susanne-Boer-Bot-2015

Verder heb ik zelf de uitnodiging ontworpen en geïllustreerd. Ik ben een tijdje aan het puzzelen geweest, maar ben tevreden met het resultaat. Dit is de digitale versie:

Digitaal portfolio-abeelding

En dit is de geprinte versie:

Bruiloft-uitnodiging-kaart-2015-fb

Mijn man wilde graag originele manchetknopen en na even zoeken is het gelukt om houders te vinden en ze zelf te maken. Ik heb twee sets gemaakt en hij heeft uiteindelijk de rode gedragen. Het fotograferen was wat lastig, maar deze foto geeft wel een impressie:

Manchetknopen-draken-susanne-bot-boer-sbdesigns-fb-2015

Enige tijd geleden ben ik begonnen met het maken van eigen sieraden. Ik ben er nog een beginneling in, maar vind het wel super leuk om te doen. Daarom wilde ik voor mijn bruiloft ook iets speciaals. Al heel erg lang wilde ik een bepaalde hanger van Lord of the Rings hebben. Die heb ik dan ook gekocht, maar ik wilde er nog wel iets mee doen. Met de hanger als uitgangspunt heb ik er zelf een ketting/choker omheen ontworpen.

Ketting-hanger-fantasy-bruiloft-susanne-bot-boer-sbdesigns-2015

Hoewel de locatie zelf prachtig was en we weinig extra’s nodig hadden, wilde we onze kleuren een klein beetje laten terugkomen. Het stond al een tijdje op mijn lijstje om uit te proberen: marmeren op glas. Ik heb hiervoor al pogingen gedaan, helaas onsuccesvol. Deze keer heb ik andere technieken geprobeerd, met resultaat:

Marmeren-op-glas-waxinehouders-wijnglas-sbdesigns-susanne-boer-bot-2015-FB

En afsluitend ben ik, met de hulp van mijn man, aan de slag gegaan met de bedankjes. Tegenwoordig zie je overal in winkels kleine lege flesjes te koop en daar kun je een hoop leuke dingen mee doen. In dit geval heb ik labeltjes aan de flesjes gehangen en de flesjes gevuld met mede (honingwijn).

Glazen-flesje-bedankje-fantasy-bruiloft-susanne-boer-bot-2015
Officieel heb ik tot maandag nog vakantie, maar nieuwe tekenprojecten beginnen al behoorlijk te kriebelen. Enerzijds vind ik het jammer dat de bruiloft nu voorbij is, maar anderzijds vind ik het heerlijk om weer wat meer tijd te hebben voor mijn eigen projecten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.