Eigen ontwerp dromenvanger

Dromenvanger-met-illustratie-schetsen-susannw-bot-boer-2016

Al heel lang spookt het idee door mijn hoofd: zelfontworpen dromenvangers met illustraties. Ik moest even terugzoeken op mijn Facebook pagina hoe lang geleden ik de eerste schetsen had gepost voor dit project, maar dat was alweer 25 juni 2015. De tijd gaat zo hard.

Ik heb altijd iets gehad met het onderwerp dromen en daar horen dromenvangers ook bij. Ze zien er leuk uit, staan mooi ter decoratie en de achterliggende gedachte dat ze nachtmerries tegenhouden en mooie dromen doorlaten, heeft mij altijd erg aangesproken.

Sinds juni 2015 heeft het project dromenvangers niet stilgelegen. Achter de schermen ben ik druk in de weer geweest met experimenten en testen. Het uitwerken van bestaande ideeën en het toevoegen van nieuwe ingevingen, het was een leuk proces. Aangezien ik ook veel met sieraden en sieradenmaterialen bezig ben, leek het mij een tof idee om bepaalde ‘sieraden’onderdelen te verwerken in de dromenvanger. Ik ben onderweg genoeg valkuilen tegengekomen wat tijd in beslag nam om het op te lossen, maar het is uiteindelijk gelukt.

Mijn eerste geïllustreerde dromenvanger is een feit! Deze dromenvanger is in mijn lievelingskleuren zwart/blauw met zilverkleurige details en heeft raven als illustraties. Raven staan voor wijsheid en moed en wie kan dat nu niet gebruiken!

Dromenvanger-Dreamcatcher-Handmade-Illustration-Raven-Blue-Susanne-Bot-Boer-SBDesigns-fb

Leave a Reply

Your email address will not be published.