Draken geboortekaartjes

Onlangs plaatste ik op mijn Facebookpagina mijn nieuwste ontwerpen voor geboortekaartjes. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om er een blogartikel over te schrijven, dus dat doe ik nu alsnog!

Geboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten. Zoveel kaartjes, zoveel ontwerpen, het is een hele kunst om iets origineels te bedenken. Het kost behoorlijk wat tijd om iets te bedenken, maar het is ook een enorme uitdaging! Ik ben gaan onderzoeken wat er allemaal op de markt te verkrijgen is en wat ik voor aanvulling kan bijdragen. Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dan er binnen het thema ‘fantasy’ nog veel ruimte is voor originele ideeën. En met drukbezochte fantasy-evenementen als Midwinter Fair, Elfia & Castle Fest, zijn er genoeg mensen die van fantasy houden!

In het thema fantasy richt ik me eerst op draken. Hieronder mijn nieuwe ontwerpen voor geboortekaartjes. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie.

Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-jongen Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-jongen2 Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-meisje Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-neutraa2l Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-neutraa2l Geboortekaartje-illustratie-fantasy-draken-draakje-susanne-bot-boer-sbdesigns-neutraal

Ik vind het echt super leuk om met geboortekaartjes bezig te zijn. Het leuke aan dit project is dat ik volledige vrijheid heb in het bedenken, schetsen en uitwerken van mijn ideeën. Hou mijn blog/website of Facebookpagina in de gaten, want langzaam maar zeker zal ik meer ontwerpen plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.