About me

Susanne-Bot-Boer-SBDesigns-SBDesignsCreations-Illustration-Illustratie-Design-Fantasy-Jewelry-Products-Web

Sorry, this page hasn't been translated yet!

De eerste twee letters van SB Designs staan voor Susanne Bot-Boer, mijn naam! Creatief, nieuwsgierig en altijd opzoek naar uitdagingen, zo kun je mij wel beschrijven.

Met een HBO communicatie/marketing diploma op zak, heb ik daarna het roer omgegooid en ben ik mijn passie gaan volgen; illustreren. Al sinds ik een potlood kan vasthouden haal ik veel plezier uit het maken van tekeningen. Illustreren is voor mij het hebben van volledige vrijheid. De wereld in mijn hoofd, mijn fantasie, komt tot uiting in mijn illustraties. Niet geremd worden door wat niet mogelijk is in deze wereld, maar toegang hebben tot een wereld waarin alles kan. Het prikkelen van je eigen fantasie en creativiteit, breng ik graag op anderen over.

In mijn illustraties streef ik een dromerige en sprookjesachtige sfeer na, met hier en daar ‘een donker randje’. In mijn werk ben ik altijd opzoek naar balans tussen analoog materiaal en digitale technieken. Ik speel veel met licht/donker contrasten, kleuren, texturen en lijnen.

Mijn illustraties zijn vooral gericht op kinderen, maar ik probeer mijn horizon zo breed mogelijk te houden. Naast het maken van illustraties, richt ik me ook op ontwerp en (product)design. Zo ben ik bezig met het opzetten van een geïllustreerde geboortekaartjes lijn. Daarnaast kwam ik er per toeval achter dat texturen, die ik veel gebruik in illustraties, ook erg goed te gebruiken zijn voor sieraden. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in handgemaakte producten. Inmiddels heb ik een etsy webshop met fantasy sieraden en producten onder de naam SB Designs Creations.

Neem gerust een kijkje op mijn site en twijfel niet om contact met me op te nemen.

SB Designs
2016 - SB Designs Creations opgericht; onderdeel van SB Designs dat zich richt op handgemaakte fantasy sieraden en producten.
2016 - Starten met verkoop van handgemaakte fantasy sieraden

2015 - illustraties & karakterontwerp voor een dansschool informatieboek ‘Liefde voor muziek & Dans’.
2015 - Participant InkTober, 31 inktillustraties gedurende de maand oktober
2015 - Facebook bannerillustratie fantasy evenement/wandeling
2015 - 'Participant’ Boekie Boekie StArtaward ‘Alice in Wonderland’

2014 - Logo ontwerp Hogeschool van Niel
2014 - Logo, visitekaartjes & websiteontwerp Pedicurepraktijk Linda
2014 - Prentenboek ‘Achter de Boekenkast’ (eigen project)

2013 - Roer omgegooid in de richting illustratie, ontwerp & design