Experimenteren

Momenteel ben ik erg aan het experimenteren met allerlei technieken en mogelijkheden. Voornaamste doeleinden zijn beter lijnwerk en meer inzicht in anatomie/karakteristieke uitstraling. Op dit moment laat ik de bestaande lijnen een beetje los. Ik schets wel met potlood, maar de ‘rechte vloeiende lijnen’ laat ik voor nu even los. Ik voel me er momenteel eerder door tegengehouden en belemmerd dan dat ik een gewenst eindresultaat krijg.

Mijn doel is om een balans te vinden tussen lijnwerk en de wat meer losse/vloeiende stijlen. Daarom voor nu, een aantal van de experimenten.

JustaGirl-SusanneBoer-SBDesignsCrazyCats-SusanneBoer-SBDesignsKleinDuiveltje-SusanneBoer-SBDesigns
Ik denk ook dat het belangrijk is om buiten je eigen grenzen te treden. Om even uit de comfort-zone te stappen en rondkijken wat er nog meer is. Je zal daarbij zeker dingen tegenkomen die je aanspreken en die bij je passen. Op den duur is dat ook een aanwinst voor je eigen stijlontwikkeling. En misschien nog wel belangrijker, je zal ook dingen tegenkomen die totaal niet bij je passen. Persoonlijk vind ik het heel goed om te weten wat totaal niet bij je past, want dat helpt je weer bij de focus op wat wel bij je past.